Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σήμερα, ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος, Χρήστος Γούλας, Εργοθεραπευτής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Βόλου και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Θεσσαλίας και αντιπρόσωπος στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Η κηδεία του θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή 8-5-2015, στον Άγιο Στέφανο Μαγνησίας (προς Αγχίαλο) στις 5:30 μμ.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το χαμό του φίλου και συνάδελφου και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του για τη βαρύτατη απώλεια.

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ αποφάσισε ομόφωνα αντί στεφάνου να καταθέσει συμβολικό ποσό στο Σχολείο που τιμούσε με την παρουσία του ο φίλος Χρήστος,

Παραθέτουμε το μήνυμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας για την απώλεια του συναδέλφου τους:

«Ένα μεγάλο Γιατί»
Γιατί ένας υπέροχος άνθρωπος να φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα;
Γιατί ένας εκπαιδευτικός ν’ αφήνει τους αγαπημένους του μαθητές χωρίς τη παρουσία του;
Γιατί ένας εξαίρετος συνάδελφος να φτωχαίνει με την απουσία του την εκπαιδευτική κοινότητα;
Αυτό το μεγάλο Γιατί μας βασανίζει Χρήστο.
Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα άνθρωπος που τιμούσε το Δημόσιο Σχολείο, που μάχονταν για τους μαθητές με ειδικές ικανότητες, που στήριξε με την παρουσία του το σχολείο του και την ειδική αγωγή, που με το χιούμορ του απάλυνε κάθε γκρίζο που υπήρχε στη ζωή των μαθητών και των συναδέλφων του, δεν είναι πια μαζί μας.
Ξέρουμε ότι αυτό το Γιατί δε θα απαντηθεί ποτέ. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι ήδη λείπεις σ’ εμάς τους συναδέλφους σου, στους αγαπημένους σου μαθητές, στους δικούς σου ανθρώπους.
Καλό ταξίδι Χρήστο.


http://e-thessalia.gr/ena-megalo-giati-mas-vasanizi-christo-sigkinitiko-minima-tis-elme-gia-ton-44chrono-pou-apagchonistike/