Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

TO ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Ο Δ/ντής Ειδικής Αγωγής κ. Κ. Λολίτσας μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

"Σας αποστέλλουμε τ ο τελικό κείμενο της πρότασης του σχεδίου νόμου της ειδικής εκπάιδευσης πριν την κατάθεσή του στη Βουλή των Ελλήνων και παρακαλούμε για τις οριστικές σας παρατηρήσεις".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΔΩ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2014-15


Δημοσιεύτηκε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η εγκύκλιος με τίτλο: «Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2014-2015» 
 Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 5/6/2014 έως 18/6/2014 στις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. ανήκουν οργανικά και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. ανήκουν οργανικά. 



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΕΑΥ

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α
Βερανζέρου 14, 5ος όροφος, ΤΚ 10432 Αθήνα, τηλ./fax.210 3511505, Τ.Κ.10310

                                                    Αθήνα 27 .05.2014
Αρ.Πρωτ.:    503
Προς: Μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
        
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α). καλεί όλους τους συναδέλφους που στελεχώνουν τις ΕΔΕΑΥ,  την   Δευτέρα  2 Ιουνίου 2014 στις 2:30 μμ στο ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρήκοων, στo Εθνικό Ίδρυμα ΚΩΦΩΝ (ΕΙΚ) Ζαχάρωφ 1 Αμπελόκηποι, τηλέφωνο  210-6440803 προκειμένου να συζητήσουμε την λειτουργία των ΕΔΕΑΥ.
    Η ανταλλαγή απόψεων, θέσεων καθώς και η αποτύπωση προβληματισμών που υπάρχουν από την λειτουργία των Επιτροπών θα μας οδηγήσει στη κατάθεση συμπληρωματικών προτάσεων προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
    Στόχος όλων μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των ΣΜΕΑΕ καθώς και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στα Γενικά Σχολεία με σκοπό την υποστήριξη ΟΛΩΝ των μαθητών.
    Σας περιμένουμε στη συνάντηση.


Με εκτίμηση,


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η   Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας


Παναγιώτα Λεωτσάκου                        Σοφία Παπαγεωργοπούλου