Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

H ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

      Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) συμμετέχει στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 13 και 14 Μάρτη 2004.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΕΔΩ


Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση-συζήτηση για το νέο νόμο για την Ειδική Αγωγή στη Λάρισα.

        Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας (ΣΕΕΠΕΑΘ), οργανώνει στη Λάρισα εκδήλωση - συζήτηση για τον νέο νόμο για την ειδική αγωγή. Στην εκδήλωση θα κπροσωπηθεί η Ομοσπονδία μας από τον Γ. Γραμματέα Δ. Αρβανίτη και τον Οργανωτικό Γραμματέα, υπεύθυνο για την συνεργασία με τους περιφερειακούς συλλόγους Γ. Τότσιο. 


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο σύλλογος ΣΕΕΠΕΑΘ (σύλλογος των ειδικοτήτων που εργάζονται στην Ειδική Αγωγή όλης της Θεσσαλίας) πραγματοποιεί εκδήλωση-συζήτηση για το νέο νόμο για την Ειδική Αγωγή

Η εκδήλωση θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 6:30 μ.μ. στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Νεάπολης ΛΑΡΙΣΑΣ.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι ο Γραμματέας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δημήτρης Αρβανίτης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Γιάννης Τότσιος και ο Πρόεδρος του συλλόγου Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Βούγιας.

Καλούμε τους Διευθυντές των ΣΜΕΑ Θεσσαλίας, τους Προϊσταμένους των ΚΕΔΔΥ, τη σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.


                                                                        Λάρισα 26/2/2014
                                                                                                                          Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑΘ