Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ -ΕΒΠ ΣΤΙΣ 25/8

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Κατ΄ αρχάς καλό αποκαλόκαιρο σε όλους τους συναδέλφους
            Σχετικά με τις αποσπάσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ, έχει προγραμματιστεί  να γίνει το συμβούλιο  την Δευτέρα  25/08/2014.
            Οι αποσπάσεις θα γίνουν σε λειτουργικά κενά στα οποία θα συμπεριληφθούν και τα οργανικά, αφού ληφθούν  υπόψη οι λόγοι που οι συνάδελφοι επικαλούνται.
            Η πρόθεση των μελών του συμβουλίου είναι να υποστηριχθεί το σύνολο των αιτήσεων, με συνυπολογισμό των αναγκών των ΣΜΕΑΕ και των ΚΕΔΔΥ, καθώς και των προσωπικών λόγων των συναδέλφων.
            Βεβαίως από την πλευρά μου θα πρέπει να επισημάνω ότι, η διαδικασία των αποσπάσεων γίνεται ευκολότερη όταν οι συνάδελφοι δηλώνουν περισσότερες επιλογές προτίμησης και δεν περιορίζονται μόνο σε μία , την οποία μπορεί να διεκδικούν περισσότεροι του ενός.
            Επίσης δυσκολία παρουσιάζεται και όταν από μία ΣΜΕΑΕ ή ένα ΚΕΔΔΥ, ζητά απόσπαση η πλειοψηφία των υπηρετούντων, χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχουν αιτήσεις απόσπασης για τις θέσεις τους από άλλους συναδέλφους.
            Παρ΄όλες αυτές τις δυσκολίες, οι αποσπάσεις τα προηγούμενα χρόνια, άγγιζαν το 95% των αιτήσεων.
            Ελπίζω ότι και φέτος θα πάμε καλά.

            Για καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων, επισυνάπτω τον πίνακα των λειτουργικών κενών που η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  έχει συντάξει και στον οποίο θα στηριχθούν οι αποσπάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΔΩ